Rabu, 31 Oktober 2012

soal bahasa inggris

Soal Bahasa inggris tentang Announcement

Soal Bahasa inggris tentang Announcement :



Attention
All students must join the class meeting from 15th December to 21st Desember2008

                                                                                                                  Principal                                                                                                                   Nathalie1. What kind of the text is it ?A. A letterB. A labelC. A postcardD. An announcementAnswer : D2. what is the text about ?A. The class meeting in a school.B. The winner of the class meeting.C. An invitation t o join a class meeting.D. The plan of having a class meeting.Answer : CTo : All students and teachersCome and visit our new librabry. Lots of new books (brand new novels and non-fiction books) are available. You can also enjoy our newest DVDs collection.Head of libraryRamadhan3. What are the things offered in the new library ?A. Books and DVDs.B. Old and new books.C. New books and novels.D. New DVDs and non-fiction books.Answer : C4. Why does the writer make the announcement ?A. To resume a new novel.B. To invite the reader to visit the library.C. To let the reader know about the head of library.D. To help the reader know where to find the DVDs.Answer : B5. Who make the announcement ?A. RamadhanB. All studentsC. All teachersD. The librarianAnswer : A

Announcement

English Conversation Club (SCC)

is opening registration for new members

join us and improve your English!

Every Thursday from 16.00 to 17.00 at the school hall

For registration, please contact

Wayan (VIIA)

Anissa (VIIB)

6. When do the members have meeting ?A. In the morning.B. On Thursday afternoon.C. On Thursday morning.D. In the afternoon at three o’clock.Answer : B7. Where do they have the meeting ?A. In the ECC’s meeting room.B. In the VIIA classroom.C. At the school hall.D. At the cafetaria.Answer : C



8. How long does the meeting last ?A. One and a half hours.B. One hour.C. One and a quarter hours.D. Two hours.Answer : AAnnouncementThis is a new school year and there are many new students arround. Please be friendly and help them understand the rules of our school.                                                                                                                              Principal9. Where can you find the text ?A. At a school.B. At a bookstore.C. At a bank.D. At a park.Answer : A10. Why does the principal make the announcement ?A. To ask the students to nice and helpful to the new comers.B. To let the students know that they have their junior.C. To ask the students to contact their parents.D. To inform about the new school year.Answer : D11. Who do you think reads the announcement ?A. New students.B. Senior students.C. Parents.D. Teachers.Answer : A12. ” Please be friendly….” . What is the meaning of the underlined word ?A. DisturbingB. InterestingC. WelcomingD. AttractingAnswer : C

AnnouncementThere will be a holiday camp next month. All scout must join this camp. The activity will take place at Bangunharjo camping sie and last for three days.for further information, please contact Mr. Arkan.                                                                                                  Banyumas, May 12th,2009                                                                                             The Chief of Scout Organization13.When will the activity be held ?A. In MayB. In JuneC. In JulyD. In AugustAnswer : A14. If the camp starts in June 5th, when will it end ?A. June 6th.B. June 7th.C. May 12th.D. May 25th.Answer : B15. Who must join the activity ?A. All studentsB. All scoutsC. All chiefsD. All Banyumas peopleAnswer : B

Jl.Surikanti 10 Denpasar 21010
Bali

Nopember 15,2010

Lucy Mutiara
Jl.Panglima polim 2
Jakarta 12983

Dear Lucy,
My parents and I are in Bali now. We are staying in Nusa Dua Beach hotel. our room is big and cozy. It is newing the beach.
This is my second visit to Bali and Bali still wonderful. There are many thing to see and to do here. The beaches and temples are awesaome. the ceremonies are also interesting.
So far, we  have shopped a lot. I bought some T.shirt and hundreds of wooden accesaries. My mam bought a beautiful ststue and my father bought a large paintin. The paintin is not only beautiful but also very expensive.
I will return to Malang next week hope to see you again soon.
Love,
Astuti
1. Where is Astuti ?
a. InNusa Dua Island.
b. In Samarinda
c. In Jakarta.
d. In Bali.

2. What is the purpose of the text ?
a. To tell Lucy about the hotel.
b. To inform Lucy about Astuti’s plan.
c. To share the joy of Astuti’s birthday.
d. To tell Lucy about Astuti’s activity in Bali.

3. What is so special abaout the hotel ?
a. It has very large swimming pool.
b. It makes Astuti feel home.
c. It is so close to the beach.
d. It has so many rooms.

4. What did Astuti’s mother buy ?
a. Wooden accessories.
b. A painting.
c. A statue.
d. T.shirt.

Dear Sir,
I’m sick of seeing so much rubbish on the roadside. Lastweek,I drove from Woy Woy to Gosford and saw over 200 soft drink cans and 80 bottles on the readside. The recycling and ” Do the right thing ” campaigns obviously  have not worked. Maybe the police should set up “litter” cameras as well as speed cameras to catch motorists who pollute our roads. In South Australia, you pay a deposit of five cents on cans and bottles and this encourages people to return them rather than dump them. New South Wales should introduce this idea immediatly.
Sincerly,
W.Thompson

5. What progams have been set by the goverment ?
a. The paying deposit of five cents.
b. The collecting of 200 soft drink cans.
c. The recycling and “Do the right Thing” campaigns.
c. The collecting of 200 soft drink cans and 80 bottles.

6. Where does Thompson live ?
a. In the South Wales.
b. In the South Australia.
c. In Gosford.
d. In U.K.

7. What does Thompson suggest ?
a. To have a recycling programme.
b. To pay a depositon cans and bottles.
c. To collect the rubbish from the street.
d. To work out ‘Do the RightThing” campaigns.

8. …to return them rather than dump them.
The boldtyped word has similar meaning to …
a. Throw away.
b. Take out.
c. Come out.
d. Leave alone.

9. From the text we know that Thompson …
a. Wanted to donate something for the city.
b. Was unhappy with the recent situation.
c. Was happy with the recent situation.
d. Hada problem with his car.
Dear Nan,
We are having a great a holiday here on the Gold Coast. Yesterday we went to the Movie World.
When we got up in the morning, it looked like rain. After a while the cloud disappeared. And it became a sunny day. We then decided to go to the Movie World.
The first ride I went on was Lethal Weapon. Next I saw the Police Academy show. After that I had lunch as I was really hungry. Meanwhile, Mum and Kelly queued for the Batman ride.
About one o’clock we got a light shower of rain but it cleared up soon after. We then went on all the other rides.
It was a top day. See you when you get back.

What is the letter about?
A. Sam’s holiday.
B. The Gold Coast.
C. The Movie World.
D. The Shower of Rain.
• Kunci Jawaban : A

What is the main idea of paragraph 3?
A. The weather in Gold Coast.
B. Police Academy Show.
C. Sam’s activities in the Movie World.
D. A great holiday in the Movie World.
• Kunci Jawaban : C

Where did Sam spend his holiday with his family?
A. On the Gold Coast.
B. In the Movie World.
C. In Lethal Weapon.
D. At the Police Academy.
• Kunci Jawaban : A

What did they get at one o’clock?
A. Lunch.
B. Shower.
C. A little rain.
D. Batman ride.
• Kunci Jawaban : C

The word ‘we’ in the text refers to…
A. Sam and Nan
B. Sam and Mum
C. Mum and Kelly
D. Sam, Mum, and Kelly
• Kunci Jawaban : D

SCHOOL ANNOUNCEMENT
FRIDAY January 25TH, 2010
There will be a girls’ basketball short meeting right after school this afternoon in the school library. The meeting is expected to last around 45 minutes and finish by 5. Every member needs to be present in this important meeting.
Should anyone unable to attend the meeting, find Mr. Elder for permission and further details about the agenda.
Looking forward to seeing you all in the meeting.

When will the meeting start?
A. Around 4.05 p.m.
B. At about 4.15 p.m
C. At 4.50 p.m
D. At 5.00 p.m
• Kunci Jawaban : B

What should a student do if she is not able to attend the meeting?
A. Go home.
B. Go to the library.
C. Ask for permission from Mr. Elder.
D. Let the class teacher know about her absence.
• Kunci Jawaban : C

 


Kumpulan soal Soal Bahasa inggris By : Franz

A. Soal

Directions:

The questions below are Incomplete Sentences. For words or phrases, marked (A),

(B), (C), (D), are given beneath each sentence. You are to choose the one word or

phrase that best complete the sentences.


1. Battery-operated reading lamps ………………very well right now.

(A) sale

(B) sold

(C) are selling

(D) were sold


2. In order to place a call outside the office, you have to ………nine first.

(A) tip

(B) make

(C) dial

(D) number


3. We are pleased to inform …………..that the missing order has been found.

(A) you

(B) your

(C) yours

(D) yourself


4. Unfortunately, neither Mr Sachs ………..Ms Flynn will be able to attend the

awards banquet this evening.

(A) but

(B) and

(C) nor

(D) either

5. According to the manufacturer, the new generation is capable of …………….the

amount of power consumed by our facility by nearly ten percent.

(A) reduced

(B) reducing

(C) reduce

(D) reduces


6. After the main course, choose from our wide …………..of homemade deserts.

(A) varied

(B) various

(C) vary

(D) variety


7. One of the most frequent complaints among airline passangers is that there is not

………….legroom.

(A) enough

(B) many

(C) very

(D) plenty


8. Faculty members are planning to ………………a party in honor of Dr Walker,

who will retire at the end of the semester.

(A) carry

(B) do

(C) hold

(D) take





9. Many employees seem more …………………now about how to use the new

telephone system than they did before they attended the workshop.

(A) confusion

(B) confuse

(C) confused

(D) confusing


10. ………………our production figures improve in the near future, we foresee

having to hire more people between now and July.

(A) During

(B) Only

(C) Unless

(D) Because


11. The prime minister is expected to arrive at the convention hall at …………7.00

p.m.

(A) approximated

(B) approximates

(C) approximate

(D) approximately


12. Response to the proposed work schedule changes are ………..outstanding from

several departments.

(A) until

(B) yet

(C) still

(D) since




13. As the filming location has not yet been ………….., the release date has been

postponed.

(A) detained

(B) determined

(C) delayed

(D) deleted


14. Extreme ……………should be used when the forklift truck is being operated.

(A) caution

(B) cautioned

(C) cautiously

(D) cautious


15. The county hospital is currently …………………volunteers to staff the

reception desk.

(A) look to

(B) looking for

(C) looking around

(D) looking into


16. We are a major international company with a growing number of …………….in

North America.

(A) inferences

(B) instances

(C) instincts

(D) interests





17. The report indicates that the Tilbrook Fund is acting properly by delivering

policy advice ……………….rather than announcing it to the public.

(A) privacy

(B) privately

(C) private

(D) privatize


18. This presentation will demonstrate how Metron computers are superior

………….those of our competitors in terms of both features and speed.

(A) from

(B) than

(C) to

(D) as


19. The Executive Council of the Fashion Buyer’s Congress is ……………of

fifteen members from various branches of the fashion industry.

(A) compose

(B) composing

(C) composed

(D) to compose


20. Though their performance was relatively unpolished, the actors held the

audience’s ………………….for the duration of the play.

(A) attentive

(B) attentively

(C) attention

(D) attentiveness




21. Dr Abernathy’s donation to Owston College broke the record for the largest

private gift ……………given to the campus.

 (A) always

(B) rarely

(C) once

(D) ever


22. Savat National Park is ……………by train, bus, charter plane, and rental car.

(A) accessible

(B) accessing

(C) accessibility

(D) accesses


23. In Piazzo’s latest architectural project, he hopes to …………..his flair for

blending contemporary and traditional ideals.

(A) demonstrate

(B) appear

(C) inspect

(D) position


24. Replacing the office equipment that the company purchased only three years ago

seems quite …………….

(A) waste

(B) wasteful

(C) wasting

(D) wasted





25. On ………………….., employees reach their peak performance level when they

have been on the job for at least two years.

(A) common

(B) standard

(C) average

(D) general


26. We were ……………….unaware of the problems with their air-conditioning

units in the hotel rooms until this week.

(A) complete

(B) completely

(C) completed

(D) completing


27. If you send in an order ………………….mail, we recommend that you phone

our sales division directly to confirm the order.

(A) near

(B) by

(C) for

(D) on


28. A recent global survey suggests ………………demand for aluminium and tin

will remain at its current level for the next five to ten years.

(A) which

(B) it

Modul Incomplete Sentences /Ari/VEDC-BT/2005 25 of 29

(C) that

(D) both



29. Rates for the use of recreational facilities do not include tax and are subject to

change without ……………….

(A) signal

(B) cash

(C) report

(D) notice


30. We conduct our audits in accordance …………….generally accepted auditing

standards.

(A) of

(B) with

(C) in

(D) across


31. The Director of educational Programs works collaboratively with the Minsitry of

Education to ……………..that the programs are meeting the needs of the

institution.

(A) ensure

(B) define

(C) accept

(D) imply


32. The Armstrong Group has the ……………..management team of the three

companies under consideration.

(A) impressive

(B) more impressive

(C) impressively

(D) most impressive


33. There are over thirty keyboard commands that can prompt word-processing

procedures, but common usage ………………only a few.

(A) involves

(B) receives

(C) subscribes

(D) corresponds


34. The recent storms have led to the …………….closure of our overseas office.

(A) temporal

(B) temporary

(C) temporarily

(D) temporaries


35. “Accounts receivable” is money owed to a company, ………………. “accounts

payable” is money owed by the company to creditors.

(A) whereas

(B) otherwise

(C) such as

(D) in order that


36. Cooks must remember that some raw foods are very ………………and should

be refrigerated or chilled until ready to be eaten or cooked.

(A) peripheral

(B) perishable

(C) periodic

(D) permanent





37. If savings could have been made elsewhere, we ……………..to give financial

support to local community service organizations last year.

(A) continue

(B) continued

(C) had continued

(D) would have continued


38. The telecommunication department is completing a detailed …………….of each

factory site to determine the types of equipment and features needed in each

area.

(A) elaboration

(B) evolution

(C) evaluation

(D) expansion


39. Proposed changes that are not …………….with existing safety regulations will

not be considered.

(A) dependent

(B) compliant

(C) relating

(D) supportive



40. The lectures will cover the relevant methods of ……………..the impact of

currency fluctuations on international transactions.

(A) determination

(B) determined

(C) determining

(D) determine


B. Kunci Jawaban

1. C

2. C

3. A

4. C

5. B

6. D

7. A

8. C

9. C

10. C

11. D

12. C

13. B

14. A

15. B

16. D

17. B

18. C

19. C

20. C

21. D

22. A

23. A

24. B

25. C

26. B

27. B

28. C

29. D

30. B

31. A

32. D

33. A

34. B

35. A

36. B

37. D

38. C

39. B

40. C

Soal compleating dialogue:


1.      Stranger:Could you tell me how to get to the bank?
You:......................

A.It's next to the shopping center
B.Go straight ahead and turn left
C.It's around the corner from the station
D.The bnak is located across from the supermarket

2.      Mrs.Thomas:I've just witnessed an accident.It was hit and run
Police Officer:Can you describe the car?
Mrs.Thomas:Well,.....................I think.

A.it's green with buttons down the front
B.it's a two storey one with air conditioning
C.it's a small blue Japanese one with two doors
D.it's an expensive one with a wheel at the back

3.      Dewi:Hello,would you like to come to my house tonight?We will have a birthday party for my youngest sister.
Dewa:Yes,sure..............................

A.I'd love to
B.I don't think so
C.I have a lot of work to do
D.Would you like to have dinner with me?

4.      Aryo:Good morning.This is Aryo calling.May I talk to Mr.Agus,please?
Receptionist:......I'll try to put you through to Mr.Agus at his office.

A.It's all right
B.Hold the line,please
C.Who's speaking,please?
D.Sorry to keep you waiting

5.      Ms.Dila:Anything to do tonight,Sari?
Ms.Sari:I am afraid yes,.... a chef at Sheraton Hotel.

A.I had to see
B.I'm going to meet
C.you will accompany
D.you should accompany





6.      Teacher:Is Bakti present today?
Loudi:No,sir.Yesterday he was present,but he looked so pale ........

A.He must be fine
B.He might be sick
C.He may be all right
D.He is studying English

7.      May : Dwi, would you like to come to my school party?
Dwi : …., But I am afraid I can’t.
My friend, Dias has asked me to join her for a party too.
a. Yes, I like it                          c. No I can’t come
b. I would really love too        d. Of course I like too

8.      Buyer : I like this car. It’s so beautiful. How much you will sell it?
Seller : I can only give it to you at Rp. 50 millions
Buyer : Hmm. That’s expensive.
Seller : Well, …..? I’ll give you Rp. 45 millions.
That’s the lowest price that I give to you
Buyer : Great! Nice to do a business with you. Here is the money.
a. How about this?                              c. It’s deal now.
b. How much money do you have?     d. I think it’s not expensive

9.      Man : What is your hobby?
Woman : Oh, …. Stamps. What about you?
Man : I don’t have really any hobbies.
Woman : Well, what do you do in your spare time?
Man : I like playing chess
a. Collect         c. Collected
b. Collecting    d. Collects

10.  Bayu : My hobby is sport. What’s your hobby?
Sonny : ….
Bayu : Have you ever traveled around the world.
a. I like to travel          c. I like traveling
b. I like travel              d. I like traveled

11.  Sam : Are you sure I can pass the test?
Frank : … Since you have studied hard for it these couple of weeks
a. Up to you     c. I’m not certain about it
b           d. I’m sure about it


12.  Mona : What do you suggest if always being exhausted arriving at home?
Vera : …. It helps much
a. Catch some sleep on your way home on the bus
b. Go to sleep after finishing your work in the office
c. Go to the shopping malls, do the sight seeing
d. Take some drinks and eat delicious food

13.  Receptionist : The Emerald office. Good morning
Ayu : Good morning. Can I speak to Mr. Johan, please?
Receptionist : …. Can I take a message?
a. Yes, just a moment                                                 c. Would you like to leave a message?
b. I’m sorry. He is not here at the moment    d. I’ll call back later

14.  Receptionist : King of Ticket, can I help you
Customer : Yes, I’d like to book three VIP tickets for ’Teater Koma’ performance next Friday
Receptionist : Okay. … cash or credit card?
a. Can I pay the installment?             c. Where is the cashier counter?
b. Can I bargain for the tickets?                     d. How would you like to pay?

15.  Nabilah : Dad, that’s …. Position you’ve ever reach. Congratulation!
Nabilah’s father : Thank you
a. A dreadful   c. A disappointed
b. A fantastic   d. A shameful

16.  Ms. Nina : What do you think about this product?
Have we received our selling target?
Arum : I think, …
Ms. Nina : I agree with your opinion.
a. We should increase our promotion                        c. I have no idea
b. We do not need to promote it                    d. Your idea is not good

17.  Elen : You know, I heard that several employees in our division are planning to resign from this
company?
Jenny : Is there something wrong?
Elen : Yeah, the management always ask them to work overtime without giving any incentives.
Jenny : ……………….
a. I agree with you                  c. I refuse your idea
b. I disagree with you             d. I completely disagree with you


18.  Nina : How do you like this chocolate cake?
Nana : I think ….
a. It is pretty                           c. It’s delicious
b. They are too boring                        d. I’m fine

19.  Lita : Maybe we need to try the new seafood restaurant down the street next week.
Beni : That will be great, but I am not free on Wednesday or Friday
Lita : ….
a. Why don’t we try the new recipe
b. What about going there on Monday
c. Let’s go find out what we can eat this afternoon
d. How about going fishing on Friday afternoon after work

20.  Rian : I’ve got a toothache
Dini : You … go to the dentist
a. Had better               c. Would not
b. Will not                   d. Shouldn’t

21.  A : Be carefull, we are almost near the traffic light
B : We … stop when the traffic light is red
a. Can              c. Should
b. Must            d. May





Key answer :

1.      B

2.      C

3.      A

4.      B

5.      B

6.      B

7.      A

8.      D

9.      B

10.  C

11.  D

12.  B

13.  B

14.  D

15.  B

16.  A

17.  A

18.  C

19.  B

20.  A

21.  B

S

SSoal error recognation with the answer :

KUMPULAN LATIHAN SOAL BAHASA INGGRIS ERROR RECOGNITION

 

1.      
C
D
B
A
Eachof thenursesreport to the operating room when his or her nameis called.
2.      
D
C
B
A
Paijohas become one of the greatestdancerthat the ballet wordl has ever known.
3.       The town we visited was a four-days journey from our hotel, so we took the train instead of
A             B                                                                          C                               D
the bus.
4.       Rudi is one of themost intelligent boys of the science class.
             A     B                                        C             D
5.       My brother is incaliforniaon vacation, but I wish he was here so that he could help
           A                       B                                                 C                                                                   
me repair my car.
                D
6.       While searching for the wreckage of a unidentified aircraft, the Coast Guard encountered
A                     B                            C
severe squalls at sea.
                D
7.       The need fora well-rounded education was an idea espoused by the Greeks in time of
    A                         B                                                             C                                             D
Socrates.
8.       Their silly, whiny conversation on a child level was meant to create tension and heighten
         A                                            B                                          C
Nancy’s fears and anxiety.
          D
9.       Because of severe snow storm and the road blocks, the air force dropped food and medical
       A                                                                                              B                                     C
suppliesclose the city.
                            D
10.   Tendy’s bilingual ability and previous experience were the qualities that whichhelped her
     A                                        B                   C      
get the job over all the other candidates.
                                                D
11.   Our new neighbors had been living in Arizona since ten years before moving to their present
       A                                          B                                         C                                      D
house.
12.   We are suppose to read all of chapter seven and andanswer the questions for tomorrow’s
       A                                 B                                                  C                                                  D
class.
13.   Arifin said that if he had to doanother homework tonight, he would not beable to attend
A                             B                                                  C                           D
the concert.
14.   After Rizal eaten dinner, he wrote several letters and went to bed.
         A                               B                          C                     D
15.   Because they have moved away, they hardly nevergo to the beach anymore.
    A                                                B              C                                     D
16.   The lion has long been a symbol of strenght, power, and it is very cruel.
A                        B               C                                                                                D            
17.   All the scouts got theirselves ready for the long camping trip by spending their weekends
A                                         B                                 C
living in the open.
   D
18.   Neither of the scout leaders know how to trap wild animals or how to prepare them
    A                                     B                                                        C     
for mounting.
          D
19.   The nobel prize winning candidate, accompanied by his wife and children are staying in
   A                                             B
swedenuntilafter the presentation.
                   C       D
20.   Andi said he would borrowme new movie camera if I wanted to use it on my trip to Europe.
            A       B                                                       C                                  D
21.   My cousin composes not only the music, but also sings the songs for the majorbroadway
   A                                              B                                C                          D
musicals.
22.   Some bumper stickersare very funny and make us laugh, yet another can make us angry
A                                                     B                     C
because their ridiculousness.
                                     D
23.   The result of the test porvedtoAnggi and me that we needed to study harder and watch
A                                                       B                        C                                       
less movies on television if I want to receive scholarships.
  D
24.   In the processing of gelatin made from bones, which varies slight from that of gelatin made
         A                                    B                             C
from skin, the grease first must be eliminated.
                           D
25.   The technology has already been succesfully applying to the production of several
           A                                                                  B
therapeutically important biomolecules, such as an insulin, interferon, and growth
                C                                                                                                             D
hormones.
26.   When buyinga house, you must be sure to haveitchecking for terminates.
          A                                                                         B       C        D
27.   While many believe in the grounddhog’s predictions, it is unwise to acceptitas factual.
A                                             B                                                                 C         D
28.   Others chemical elementsfound in union with the hydrocarbons are few and are classified
          A                           B                          C                                                                            D
as impurities.
29.   Some of the people were standing in the steetwatched the parade, while others were
A                                       B                                      C                                                  D
singing songs.
30.   The taxi drivertold the manto don’t allow his disobedient son to hang out the window.
A                    B                          C                                                               D

 


PEMBAHASAN
1.       B, Each = singular seharusnyareports.
2.       B, one of the … noun harus plural seharusnya dancers.
3.       B, cukupjelas (four-day).
4.       C, in
5.       C, seharusnya were.
6.       C, seharusnyaankarenadiikutioleh vowel sound.
7.       D, karenawaktu yang ditunjukandalamkalimatsudahjelasmakaharusmenggunakan THE,seharusnya in the time…
8.       A, child difungsikansebagai adjective sehinggabentuknyaada 2 pilihanyaknisebagaipossesiveataubentukadjectivenya( child’s/childish ).
9.       D,  makna close disiniadalah near/dekat, seharusnyaclose to.
10.   B, redudancyantarapenggunaan that dan which. Seharusnya that helped../which helped..
11.   C, maknadalamkalimatmenunjukkan lama waktunyasehingga yang benarmenggunkanfor.
12.   D, cukupjelas( be supposed to=should ).
13.   B, another tidaktepatjikadigunakanuntuk  noun-count seharusnyaanymore.
14.   A, yang tepatadalahbentuk past perfect kerenamendahuluikejadian yang past seharusnyahad eaten.
15.   B, bentukredudancyseharusnyahardlyatauneversaja. 
16.   D, conjunction andmenghubungkan noun sehingga yang benarand cruelty.
17.   B,  theirselves yang benar themselves.
18.   B, neither adalahbentuk singular sehingga yang benar knows. 
19.   B, subjek singular sehinggaaredigantiis .
20.   A, pemilihan kata yang tidaktepat, yang benar borrow digantilend.
21.   A, dalamkalimat, conjuction not only-but also menghubungkan 2 kata kerjasehingga yang benaradalahnot only composes .
22.   C, another tidak agreement dengantheirsehingga yang tepatadalah others.
23.   D, less = noun ancountablesedangkan movies adalahN.countablesehingga less seharusnyafewer .
24.   C, fungsi yang benardarislightadalahsebagai adverb seharusnyaslihgtly.
25.   B, tenses yang tepatbukanaktifakantetapipasifseharusnyaapplied.
26.   D, cukupjelas (checking diganti checked).
27.   C, it tidakangreementdenganpredictonsseharusnyathem.
28.   A, cukupjelas (seharusnya other bukan others).
29.   C, seharusnya watching karenabentukparareldenganwere standing.
30.   D, cukupjelas( seharusnya not to allow).

0 komentar:

Poskan Komentar

Template by:

Free Blog Templates